Tsakonas main logo
ΔΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Telephone
+30 23730 42590
Opening Hours
Δευτέρα-Σάββατο 8.00 πμ-16.00 μμ

ΔΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
63200 Νέα Ποτίδαια Χαλκιδική
Τηλέφωνο: +302373042590
Φαξ: +302373043177
e-mail: info@tsakonas.com.gr

Θερμομονωτικά Υλικά


Τα συστήματα εξωτερικής & εσωτερικής μόνωσης εφαρμόζονται τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νεόδμητα κτίρια. Είναι η κύρια μεθοδολογία μόνωσης κτιρίων στο εξωτερικό που πλέον έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Με την σωστή επιλογή και χρήση τους εξασφαλίζετε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου. Θερμομονωτικά υλικά θεωρούνται όλα τα μονωτικά υλικά που καταφέρνουν να εγκλωβίσουν ακίνητο αέρα στην μάζα τους όπως η εξηλασμένη και διογκωμένη πολυστερίνη, οι πετροβάμβακες και οι ορυκτοβάμβακες. Επίσης τα πιστοποιημένα μονωτικά υλικά μας, επιτυγχάνουν την απορρόφηση των εξωτερικών θορύβων ενώ προσφέρουν και πυροπροστασία.

Εξηλασμένη Πολυστερίνη (XPS)


Η εξηλασμένη πολυστερίνη Fibran XPS (Extruded Polystyrene) είναι ένα αφρώδες θερμομονωτικό υλικό με κλειστές κυψέλες που παράγεται από θερμοπλαστική πολυστερίνη, η οποία, με μια διαδικασία πολυμερισμού και διαρκούς εξέλασης, παίρνει τη μορφή πλακών. Αποτελείται από 88 έως 93% κατά βάρος από κρυσταλλική πολυστερίνη, ένα πολυμερές από άνθρακα και υδρογόνο. Περιέχει επίσης σε μικρότερο ποσοστό πρόσθετα όπως βοηθητικές ύλες, χρωστικές ουσίες και επιβραδυντικά φωτιάς. Παράγεται αποκλειστικά σε μορφή πλακών, που διαφέρουν μεταξύ τους στις διαστάσεις, στη φαινομενική πυκνότητα, στη θερμική αγωγιμότητα και στην αντοχή σε συμπίεση.
Εφαρμογές:
• Πρόσθετη θερμομόνωση δωμάτων σε υφιστάμενα κτίρια
• Θερμομόνωση υπόγειων χώρων
• Θερμομόνωση δαπέδων ισόγειων χώρων
• Εξωτερική μόνωση του σκελετού των κτιρίων
• Θερμομόνωση στον πυρήνα τοιχοποιίας
• Κεραμοσκεπές
• Κεκλιμένη στέγη από οπλισμένο σκυρόδεμα
• Διάφορες εφαρμογές


FIBRAN MAESTRO
2500x600 mm
Πάχος από 50-120 mm

Γενικής χρήσης, για μονώσεις διπλής τοιχοποιίας, ξύλινων δαπέδων, στεγών κ.λ.π.


FIBRAN MAESTRO M
2500x600 mm
Πάχος από 50-120 mm


Με λεία επιφάνεια και ένα αυλάκι για εύκολη κοπή και διαμόρφωση πλευρικών ακμών τύπου - Ι. Χρησιμοποιείται για την θερμομόνωση κεραμοσκεπών. Η θερμομόνωση παρέχει απόλυτη προστασία σε περιβάλλον με υγρασία ή υπό υψηλά μηχανικά φορτία.


FIBRAN ETICS BT
2500x600 mm
Πάχος από 40-100 mm


Με επιφάνεια ραμποτέ με διαμήκεις αυλακώσεις για την καλύτερη εφαρμογή κονιαμάτων και συγκολλητικών ουσιών, με πλευρική διαμόρφωση τύπου L, για την αποτροπή δημιουργίας θερμικών γεφυρών.

FIBRAN ETICS GF
1250x600 mm
Πάχος από 20-180 mm


Με τραχιά (γκοφρέ) επιφάνεια για την καλύτερη εφαρμογή κονιαμάτων και συγκολλητικών ουσιών.Εξασφαλίζει ισορροπημένη διαπερατότητα υδρατμών, μακρόχρονη ενεργειακή αποδοτικότητα, καθώς η απόδοση της θερμομόνωσης δεν μεταβάλλεται με το χρόνο ακόμα και σε υγρό περιβάλλον.

FIBRAN XPS 300-L
1250x600 mm
Πάχος από 30-200 mm


Με λεία επιφάνεια και διαμόρφωση πλευρικών ακμών τύπου - L, για την αποτροπή δημιουργίας θερμικών γεφυρών.

FIBRANxps INCLINE


Το προϊόν FIBRANxps INCLINE είναι σκληρή και αδιάβροχη θερμομονωτική πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης με κεκλιμένη τη μια επιφάνεια, με κλίση από 0,5% έως 3%.
Μπορεί να χρησημοποιηθεί για διαμόρφωση ρύσεων, αυτούσιο με ή χωρίς γέμισμα (screed) δίνοντας την κλίση για την απορροή των υδάτων που επιθυμείτε. Εφαρμόζεται σε Δώμα (ταράτσα) και σε εξώστες (μπαλκόνια), γλυτώνοντας χρόνους αναμονής στεγνώματος.
Οι πλάκες FIBRANxps INCLINE σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τις πλάκες FIBRANxps 300 μετά από μελέτη, σε ειδικές διαστάσεις και σύμφωνα με την εκάστοτε κάτοψη του δώματος και την επιθυμητή κλίση. Κάθε πλάκα ξεχωριστά, χαρακτηρίζεται και συνοδεύεται με το σχέδιο της καθώς και με το σχέδιο τοποθέτησης όλων των πλακών.
Εφαρμογές:
• Αντεστραμμένο δώμα
• Αναδρομική θερμομόνωση δώματος

Διογκωμένη Πολυστερίνη (EPS)


Από το φελιζόλ, στη διογκωμένη πολυστερίνη EPS (Expanded Polystyrene) και πλέον στο airpop. Αυτή είναι η διαδρομή ενός μάλλον παρεξηγημένου υλικού με απίστευτες θερμομονωτικές ιδιότητες και αμέτρητες εφαρμογές. Η διογκωμένη πολυστερίνη εξασφαλίζει τις θερμομονωτικές ιδιότητες του συστήματος για το κτίριο στο οποίο εγκαθίσταται. Με διαφορετικά πάχη και ιδιότητες η σειρά προϊόντων της Πανμονωτικής μπορεί να καλύψει με ποιότητα και αποτελεσματικότητα κάθε κατασκευαστική απαίτηση καθώς και κάθε απαίτηση της ισχύουσας νομοθεσίας (ΚΕνΑΚ) περί διαχείρισης ενέργειας κτιρίων. Τα προϊόντα Monopoly® έχουν εφαρμογή σε: Τοιχοποιία (διπλή, εξωτερική ή εσωτερική), Κεραμοσκεπές (επικλινή πλάκα, ξύλινες εξωτερικά ή εσωτερικά), Δώματα, Pilotis (ενδιάμεσο δάπεδο ή δάπεδο πάνω στο έδαφος).
Πλεονεκτήματα:
• Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου
• Εξάλειψη των θερμογεφυρών της κατασκευής
• Θερμική άνεση στο εσωτερικό του κτιρίου
• Εξάλειψη μούχλας, υγρασίας και μυκήτων στους εσωτερικούς χώρους
• Προστασία της κατασκευής και των δομικών στοιχείων από περιβαλλοντικές συνθήκες
• Δυνατότητα ειδικών διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας

MONOPOLY®
EPS 30 • 50 • 60 • 70 • 80 • 100 • 150 • 200

MONOPOLY® ETICS
EPS 80 • 60 • 100 • 150 • 200


Τα θερμομονωτικά υλικά Monopoly παράγονται με βάση τα αυστηρά πρότυπα ΕΝ 13163 και ΕΝ 13172 και το πρότυπο ποιότητας ISO 9001. Η σειρά προϊόντων Monopoly® παράγεται από άριστες πρώτες ύλες και διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται. Παράγεται σε ποικιλία διαστάσεων για να καλύπτει κάθε κατασκευαστική ανάγκη. Η δομή των πλακών αποτελείται από ένα πολυκυτταρικό σύστημα απείρων φυσαλίδων που παγιδεύουν τον αέρα. Σε αυτό οφείλονται άλλωστε και οι άριστες θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Είναι το πιο οικονομικά προσιτό υλικό που υπερισχύει στον οικοδομικό τομέα. Όλη η σειρά προϊόντων Monopoly® μπορεί να παραχθεί με πατούρα L περιμετρικά ώστε να εφαρμόζουν τέλεια μεταξύ τους χωρίς να δημιουργούνται θερμογέφυρες.
Το προϊόν είναι αυτοσβενύμενο (flame retardant) και κατατάσσεται στην κατηγορία ακαυστότητας Ε του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ 13501-1.

MONOPOLY GRAPHITE®
EPS 80 • 100 • 150

Το Monopoly Graphite αποτελεί την μετεξέλιξη της κλασικής διογκωμένης πολυστερίνης. Η εντυπωσιακή βελτίωση της θερμομονωτικής του απόδοσης οφείλεται στην προσθήκη γραφίτη ή άλλης μορφής άνθρακα, σε ποσοστό έως 3%. Όπως είναι γνωστό, η μετάδοση θερμότητας γίνεται με τρεις τρόπους: την αγωγή, τη συναγωγή και την ακτινοβολία. Σε ένα θερμομονωτικό υλικό στόχος είναι η μείωση της μεταδιδόμενης θερμότητας στο ελάχιστο. Ο ακίνητος αέρας, που περιέχεται στις κυψελίδες της διόγκωμένης πολυστερίνης, ελαχιστοποιεί την αγωγή και τη συναγωγή. Ο γραφίτης ή η άλλη μορφή άνθρακα που προστίθεται, μειώνει δραματικά τη μετάδοση θερμότητας με ακτινοβολία, καθιστώντας το Monopoly Graphite, το απόλυτο θερμομονωτικό υλικό.

Πετροβάμβακας (Stone Wool)


Πρώτες ύλες για την παραγωγή της ίνας του πετροβάμβακα FIBRANgeo αποτελούν τα πετρώματα αμφιβολίτης, δολομίτης ή ασβεστόλιθος και βωξίτης. Για να συγκολληθούν οι ίνες μεταξύ τους και να διαμορφωθεί το υλικό σε μορφή πλάκας ή παπλώματος, χρησιμοποιούνται ως συνδετικά υλικά συνθετική ρητίνη και συνδετικό λάδι. Η παραγωγή του πετροβάμβακα γίνεται σε ηλεκτρικό φούρνο. Μέσα στο φούρνο υπάρχουν τρία ηλεκτρόδια από γραφίτη και με τη διοχέτευση του ηλεκτρικού ρεύματος επέρχεται η τήξη των πετρωμάτων. Aυτή η νέα μέθοδος πλεονεκτεί, από τη μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενη μέθοδο της υψικαμίνου,γιατί επιτυγχάνεται διαστασιακή ομοιομορφία στις παραγόμενες ίνες μέσω της σταθερά ελεγχόμενης θερμοκρασίας του τήγματος, και αποδίδει μηδαμινή επιβάρυνση στο περιβάλλον σε αντίθεση με αυτή της υψικαμίνου. Τα προϊόντα FIBRANgeo είναι θερμοηχομονωτικά υλικά, με υψηλή αντοχή σε μεγάλες θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας έτσι την πυραντίσταση της κατασκευής. Oι ίνες αντέχουν σε υψηλότερες από 1000 °C θερμοκρασίες, καθώς δεν επηρεάζονται οι μονωτικές ιδιότητες του υλικού ούτε η διαστασιακή του σταθερότητα, ακόμη και αν η συνδετική ρητίνη εξατμιστεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Εφαρμογές:
● Θερμομόνωση
● Ηχομόνωση
● Πυροπροστασία

FIBRAN GEO B-030(Stonewool Insulation Boards)

Ο πετροβάμβακας FIBRANgeo Β-030 είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από ηφαιστιογενή πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Οι πλάκες FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανή, οι ιδιότητες τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων. Χρησιμοποιείται στην Ξηρά Δόμηση.

FIBRAN GEO B-040(Stonewool Insulation Boards)

Ξηρά Δόμηση Κεραμοσκεπή
Ο πετροβάμβακας FIBRANgeo Β-040 είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Οι πλάκες FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανείς, οι ιδιότητες τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων.

FIBRAN GEO B-050(Stonewool Insulation Boards)

Τοιχοποιία Ξηρά Δόμηση Κεραμοσκεπή Δάπεδο
Ο πετροβάμβακας FIBRANgeo Β-040 είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Οι πλάκες FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανείς, οι ιδιότητες τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων.

FIBRAN GEO B-570(Stonewool Insulation Boards)

Ο Πετροβάμβακας FIBRANgeo Β-570 είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Οι πλάκες FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανείς, οι ιδιότητες τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων.

FIBRAN GEO B-001(Stonewool Insulation Boards)

Τοιχοποιία Κεραμοσκεπή Δάπεδο
Ο Πετροβάμβακας FIBRANgeo Β-001 είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Οι πλάκες FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανείς, οι ιδιότητές τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων.

FIBRAN GEO B-051(Stonewool Insulation Boards)

Δώμα Δάπεδο
Ο Πετροβάμβακας FIBRANgeo Β-051 είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Οι πλάκες FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανείς, οι ιδιότητες τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων.

FIBRAN GEO B-571(Stonewool Insulation Boards)

Δώμα Δάπεδο
Ο Πετροβάμβακας FIBRANgeo Β-571 είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Οι πλάκες FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανείς, οι ιδιότητες τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων.

FIBRAN GEO R-AX(Aluminum Kraft Paper)

Ρολό με αλουμίνιο
Το μονωτικό ρολό FIBRANgeo R-AX είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Τα μονωτικά ρολά FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανή, οι ιδιότητές τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων.Το μονωτικό ρολό FIBRANgeo R-AX έχει επικάλυψη αλουμινόχαρτου.

FIBRAN GEO R-040(Stonewool Insulation Roll)

Ρολό χωρίς επικάλυψη
Το μονωτικό ρολό FIBRANgeo R-040 είναι ένα φυσικό ινώδες προϊόν που προέρχεται από πετρώματα, όπως ο βασάλτης, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης και ο βωξίτης. Τα μονωτικά ρολά FIBRANgeo έχουν διαστατική σταθερότητα, είναι χημικώς αδρανή, οι ιδιότητες τους διατηρούνται αμετάβλητες στο χρόνο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη παρασίτων.
Εφαρμογή σε μεταλλικό δώμα εσωτερικά, σε κεκλιμένη στέγη και σε γέμισμα δαπέδου μεταξύ καδρονιών ή κοιλοδοκών.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ FIBRANgeo

Τα προϊόντα FIBRANgeo διατίθενται από το κατάστημα μας και με τις ακόλουθες επικαλύψεις για να ικανοποιήσουν ειδικές απαιτήσεις εφαρμογών:

AL: Μεμβράνη αλουμινίου με υαλόπλεγμα
XA: Χαρτί Craft
YM: Μαύρο μη-υφαντό υαλοπίλημα
YA: Λευκό μη-υφαντό υαλοπίλημα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ FIBRANxpe

Το αφρώδες εξηλασμένο πολυαιθυλένιο Fibran XPE είναι ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό με κλειστές κυψέλες που διατίθεται αποκλειστικά σε μορφή ρολλού. Παράγεται από θερμοπλαστικό πολυμερές το οποίο μέσω μιας διαδικασίας συνεχούς εξέλασης και διόγκωσης παίρνει τη μορφή ρολλοποιημένου φύλλου. Η παραγωγός εταιρεία Fibran από την έναρξη της παραγωγής των προϊόντων της χρησιμοποιεί για τη διόγκωση εναλλακτικά αέρια απαλλαγμένα από χλωροφθοράνθρακες, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Το Fibran XPE παρέχει άριστη ηχομόνωση από τους κτυπογενείς θορύβους που μεταφέρονται εύκολα μέσω των δομικών στοιχείων. Εξασφαλίζει ηχομόνωση στα δάπεδα μεταξύ των ορόφων με τη δημιουργία κολυμβητών ή πλωτών δαπέδων, καθώς και σε σωληνώσεις που τοποθετούνται κάτω από τα δάπεδα εμποδίζοντας τη διάδοση του ήχου μέσω των πατωμάτων. Παράλληλα παρουσιάζει πολύ καλή θερμομονωτική ικανότητα.

Ορυκτοβάμβακας (Mineral Wool)


Ο Φυσικός Ορυκτοβάμβακας της Knauf Insulation με ECOSE® Technology προσφέρει θερμομόνωση, ηχομόνωση, πυροπροστασία και βιοκλιματική διαχείριση υγρασίας μέσω της διαπνοής.
Οι ορυκτοβάμβακες της Knauf πλεονεκτούν χάρις ένα πρωτοποριακό συνδέτη χωρίς φορμαλδεΰδη, ο οποίος παράγεται από ταχέως ανανεώσιμα οργανικά υλικά, δεν περιλαμβάνει χημικά με βάση το πετρέλαιο και περιέχει 70% λιγότερη ενέργεια. Η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε για τους ορυκτοβάμβακες της Knauf Insulation, ενισχύοντας τα περιβαλλοντικά τους χαρακτηριστικά χωρίς να επηρεάζονται η θερμική, ακουστική και η απόδοση πυρασφάλειας που διαθέτουν. Τα μονωτικά προϊόντα με ECOSE® Technology δεν περιέχουν χρωστικές και τεχνητά χρώματα- το χρώμα τους είναι εντελώς φυσικό.


Ρολά Classic 040

Ρολό Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με ECOSE® Technology γενικής χρήσης με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ 0,040 W/mK.
Θερµική και ακουστική µόνωση για σκεπές, σοφίτες και γενικής χρήσης. Απλή και γρήγορη εφαρµογή σε µια ή δύο στρώσεις και μόνωση χωρισµάτων. Άκαυστος ορυκτοβάµβακας Euroclass A1 με ανταγωνιστικό κόστος.
Ρολά Classic 035

Ρολλά ορυκτοβάµβακα µε ECOSE Technology ηµιάκαµπτα, µε ενισχυµένη θερµική απόδοση για σκεπές, σοφίτες, τοιχοποιία, αυτοφερόµενα µεταξύ των καδρονιών.
Εφαρμογές και λύσεις:
Θερμική και ακουστική μόνωση για σκεπές, σοφίτες, τοιχοποιία. Εφαρμογή μεταξύ των καδρονιών. Εφαρμογή σε μια ή δύο στρώσεις. Μόνωση τοιχοποιίας & χωρισμάτων.
Πλεονεκτήματα:
Ευκολία εφαρμογής, χωρίς ανάγκη στήριξης, Άκαυστος ορυκτοβάμβακας - Euroclass A1. Ενισχυμένη θερμική απόδοση.

Ρολά Φυσικού Ορυκτοβάμβακα Τι 312 Ra Με Αλουμίνιο

Ρολό Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με επικάλυψη φύλλου ενισχυμένου αλουμινίου και συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ 0,040 W/mK. Θερμική και ακουστική μόνωση σκεπών και τεχνικών εφαρμογών.
Εφαρμογές και λύσεις:
Πρώτη ή δεύτερη στρώση σε σκεπές, στο πάτωμα της σοφίτας μόνο του ή ως δεύτερη στρώση και σε αγωγούς ή σωληνώσεις ψύξης-θέρμανσης-κλιματισμού.
Πλεονεκτήματα:
Φράγμα υδρατμών από φύλλο αλουμινίου, πολύ καλή αντίσταση στην υψηλή υγρασία, ελαστικότητα και μόνωση και αντίδραση στη φωτιά: Euroclass C.

Tp 116 Πλάκες Χωρισμάτων

Πλάκες Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ 0,037 W/mK.
Εφαρμογές και λύσεις:
Θερμομόνωση και ηχοµόνωση χωρισµάτων και τοίχων σε σπίτια και σε γραφεία. Κινητά χωρίσµατα.
Πλεονεκτήματα:
Ευκολία στην εφαρµογή, Εξαιρετική αντίσταση στη φωτιά Euroclass A1, Εξαιρετική µηχανική αντοχή, Άριστη ακουστική απόδοση. Αυτοφερόµενες πλάκες.

Ρολλά χωρισμάτων ULTRACOUSTIC υψηλής ηχοαπορρόφησης

Ρολά Φυσικού Ορυκτοβάμβακα για την ξηρά δόμηση με υψηλούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης και συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ 0,037 W/mK. Άκαυστο υλικό, ακαυστότητα Α1.
Εφαρµογές και λύσεις:
Θερμομόνωση και ηχοµόνωση χωρισµάτων και τοίχων, Απλή και γρήγορη εφαρµογή, Εφαρµογή σε µια στρώση.
Πλεονεκτήματα:
Άριστη ακουστική απόδοση,
ιαφορετικά πάχη για κάθε σύστηµα ξηράς δόµησης, Ακαµψία και µηχανική αντοχή, Απόδοση στη φωτιά σύµφωνα µε τις προδιαγραφές παραγωγών γυψοσανίδων. Άκαυστος ορυκτοβάµβακας Euroclass A1.

Πλάκες Tpm 135 Θερμικής Απόδοσης

Πλάκες Φυσικού Ορυκτοβάμβακα χωρισμάτων υψηλής ηχοαπορρόφησης με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ 0,037 W/mΚ. Άκαυστο υλικό, ακαυστότητα Α1.
Εφαρµογές και λύσεις:
Θερμομόνωση και ηχοµόνωση χωρισµάτων και τοίχων, Σε σπίτια και σε γραφεία, Κινητά χωρίσµατα.
Πλεονεκτήµατα:
Ευκολία στην εφαρµογή, Εξαιρετική αντίσταση στη φωτιά Euroclass A1, Εξαιρετική µηχανική αντοχή, Άριστη ακουστική απόδοση, Αυτοφερόµενες πλάκες.

Πλάκες Τοιχοποιίας Tp 138 Υψηλής Απόδοσης

Πλάκες Φυσικού Ορυκτοβάμβακα υψηλότατης θερμικής απόδοσης με λ = 0,032 W/mk για εξωτερικούς τοίχους και σκεπές. Εφαρμογές και λύσεις: Υψηλότατη θερμική, ακουστική μόνωση και πυροπροστασία.

tsakonas-dewalt-logo-60tsakonas-maliouris-red-logo-60tsakonas-wienerberger-logo-60tsakonas-wurth-logo-60
Ακολουθήστε Μας στα Social Media
Αναζήτηση Συνεργείου
sunspot web design

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη © 2017-2021  Sunspot Web Design ®
63077 Κασσάνδρεια Χαλκιδικής