+30 23730 42590
Δευτέρα - Σάββατο 08:00 - 17:00

ΔΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
63200 Νέα Ποτίδαια Χαλκιδική
Τηλέφωνο: +302373042590
Φαξ: +302373043177
e-mail: info@tsakonas.com.gr

Επίστρωση Πλακιδίων (Floor-Wall Tile Installation)


Στο κατάστημα TSAKONAS BUILDING SUPPLIES θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο Κόλλες, Στόκους και Αξεσουάρ τοποθέτησης πλακιδίων απο επώνυμα εργοστάσια, κορυφαίας ποιότητας και σε προσιτές τιμές ! Διαβάστε αναλυτικά τον τρόπο εφαρμογής και τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος.


Κόλλες πλακιδίων

SikaCeram®-203 SH

Ενισχυμένης απόδοσης κόλλα πλακιδίων τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκόλληση πλακιδίων σε συνεχείς λεπτές στρώσεις μέχρι και 10mm. Είναι κατάλληλη για την συγκόλληση τύπων πλακιδίων υψηλής και χαμηλής απορροφητικότητας όπως: Κεραμικά πλακίδια όλων των τύπων, Γρανιτοπλακίδια Πλακίδια τύπου gres porcelanato, Πλακίδια μεγάλων διαστάσεων, Πλακίδια monocottura-Bicottura.

SikaCeram®-243 W

Υψηλής απόδοσης, ελαστική και θιξοτροπική κόλλα πλακιδίων τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων σε συνεχείς λεπτές στρώσεις πάχους έως 10 mm. Είναι κατάλληλη για συγκόλληση των ακόλουθων τύπων πλακιδίων υψηλής και χαμηλής απορροφητικότητας: Κεραμικά πλακάκια όλων των τύπων, Πλακίδια gres porcelanato, Πλακίδια μεγάλων διαστάσεων, Ψηφίδες, Γρανιτοπλακάκια, Μάρμαρο και φυσικές πέτρες (χωρίς ευαισθησία σε νερό).

Super-KT Eco

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με υψηλή πρόσφυση, με μεγάλη αντοχή και με μηδενική κάθετη ολίσθηση, ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.

Special Gres Eco

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με υψηλή πρόσφυση, με μεγάλη αντοχή και με μηδενική κάθετη ολίσθηση, ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό. Το λεπτόκοκκο θιξοτροπικό μίγμα Special Gres Eco επιτρέπει την εύκολη και παρατεταμένη εργασιμότητα για τοποθετήσεις μικρού και μεγάλου πάχους όλων των ειδών πλακιδίων και κεραμικού γρανίτη.

H30 Eco

Το H30 Eco παρέχει πλήρη διαβροχή και υψηλές επιδόσεις ακόμη και σε χώρους με ισχυρές καταπονήσεις, εγγυώντας την τοποθέτηση όλων των ειδών κεραμικών πλακιδίων σε ορυκτά ή τσιμεντούχα υποστρώματα.

H40 Eco

Το H40® Eco Flex παρέχει την πλήρη διαβροχή του υποστρώματος και του πλακιδίου, η οποία εγγυάται την υψηλή πρόσφυση σε καταπονήσεις διάτμησης και την απόλυτη ασφάλεια στις πλέον ακραίες συνθήκες για την τοποθέτηση δαπέδων και υλικών επένδυσης οποιασδήποτε διάστασης και πάχους.

VICOLITH ACRYLIC TOTAL grey

Ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το γκρι τσιμέντο Είναι κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες και σε παγετό. Εμφανίζει μηδενική ολίσθηση και έτσι εκτός από την εφαρμογή σε δάπεδα είναι ιδανική για επικόλληση σε τοίχους.

VICOLITH ACRYLIC TOTAL white

Ενισχυμένη ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το γκρι τσιμέντο Είναι κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες και σε παγετό. Προσφέρεται για επικόλληση μη απορροφητικών κεραμικών πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα. Λόγω των υψηλών αντοχών της ενδείκνυται για τοποθέτηση σε δάπεδα πλακιδίων μαρμάρου ή γρανίτη.

VICOLITH ACRYLIC SPECIAL white

Ενισχυμένη ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το λευκό τσιμέντο Είναι κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες και σε παγετό. Προσφέρεται για επικόλληση μη απορροφητικών κεραμικών πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα. Λόγω των υψηλών αντοχών της ενδείκνυται για τοποθέτηση σε δάπεδα πλακιδίων μαρμάρου ή γρανίτη.

VICOLITH ACRYLIC FLEX white

Εύκαμπτη, υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το λευκό τσιμέντο Έχει υψηλές αντοχές, μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Είναι κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση,για τοποθέτηση σε τοίχους και δάπεδα μη απορροφητικών κεραμικών πλακιδίων, φυσικών λίθων, μαρμάρων, γρανιτών και ειδικά πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων.Ενδείκνυται για εφαρμογές πάνω σε υφιστάμενη στρώση πλακιδίων, σε δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, σε πισίνες και δεξαμενές.

Στόκοι πλακιδίων

VICOFIL

Έγχρωμος ρητινούχος αρμόστοκος πλακιδίων με βάση το τσιμέντο
Είναι κατάλληλος για αρμολόγηση πλακιδίων τοίχου και δαπέδου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Παρέχει ισχυρή πρόσφυση, υψηλές αντοχές, ανθεκτικότητα στις καιρικές επιδράσεις και χρωματική σταθερότητα.Προβλέπεται για πλάτος αρμών 2 έως 10 mm. Σε 24 αποχρώσεις τυποποιημένες με βάση το χρωματολόγιο της VIMATEC.

VIMEPOX TILE GROUT

Eποξειδικός αρμόστοκος δυο συστατικών χωρίς διαλύτες.
Ενδείκνυται για αρμολόγηση πλακιδίων αλλά και φυσικών λίθων όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές και χημικές αντοχές καθώς επίσης και απόλυτη στεγανότητα. Κατάλληλο επίσης για αρμολόγηση πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα επαγγελματικών χώρων, δεξαμενές με χημικά και πισίνες. Έχει πολύ καλή εργασιμότητα, μεγάλο χρόνο κατεργασίας και καθαρίζεται εύκολα πριν την σκλήρυνσή του.

Αξεσουαρ πλακιδίων

Knauf Levelling System πλήρες kit (KLS)

Τίποτα δεν είναι πιο δυσάρεστο από την μη επίπεδη τοποθέτηση των κεραμικών πλακιδίων! Ιδιαίτερα δύσκολη γίνεται η επίπεδη τοποθέτηση των μικρών σε πάχος πλακιδίων (π.χ. όταν αυτά είναι με μεγάλες διαστάσεις). Με το σύστημα επίπεδης τοποθέτησης πλακιδίων KLS, η Knauf σκοπεύει να βοηθήσει τον τοποθετητή στην τεχνικά άρτια και αισθητικά τέλεια επικόλληση των πλακιδίων.


Σχεδιασμός & Ανάπτυξη © 2017-2019  Sunspot Web Design ®
63077 Κασσάνδρεια Χαλκιδικής - Τηλ. +302374023330