Tsakonas main logo
ΔΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Telephone
+30 23730 42590
Opening Hours
Δευτέρα-Σάββατο 8.00 πμ-16.00 μμ

ΔΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
63200 Νέα Ποτίδαια Χαλκιδική
Τηλέφωνο: +302373042590
Φαξ: +302373043177
e-mail: info@tsakonas.com.gr

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εργάλειων βαφής & τεχνοτροπίας καθώς και ότι άλλο εργαλείο χρειαστείτε για την επιτυχημένη βαφή της οικίας ή των επίπλων σας.

Χρώματα-Αστάρια

Το Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων VITEX Colorfull System είναι εγκατεστημένο στο κατάστημά μας και σκοπός του είναι να καλύψει κάθε ανάγκη σας σε χρώμα και απόχρωση, σε άμεση ζήτηση, μέσω της υποστήριξης από ηλεκτρονικό υπολογιστή και εξειδικευμένο εξοπλισμό.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα με βάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να δεχθούν πάστες χρωματισμού, που εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα και τεράστια δυνατότητα επιλογών από μια απεριόριστη παλέτα χρωμάτων. Η τελική απόχρωση που δημιουργεί το Colorfull System είναι ακριβής, αξιόπιστη, σύμφωνη με την επιλογή σας, αναπαράγεται εύκολα και με πιστότητα σε επόμενο χρόνο. Αντέχει στο χρόνο, τις καιρικές μεταβολές και το συχνό πλύσιμο. Χιλιάδες επιλογές αποχρώσεων μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες βάσεις της VITEX.
Δημιουργήστε χώρους με την υπογραφή της δικής σας αισθητικής και την ποιοτική εγγύηση της VITEX.

Paints Interior

Χρώματα Εσωτερικών Χώρων

Βρείτε το χρώμα που σας εμπνέει στις βεντάλιες Vitex ! Το χρώμα παίζει καθοριστικό ρόλο στην διακόσμηση των εσωτερικών χώρων και διαμορφώνει ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα με την πρώτη ματιά. Αναζητάτε χρώματα δωματίου, συνδυασμούς χρωμάτων και ιδέες... δείτε τους χρωματικούς μας συνδυασμούς & εμπνευστείτε για τα χρώματα !
Exterior Colors
Περιποιηθείτε κάθε είδους επιφάνεια εκτός σπιτιού, επιλέγοντας χρώματα εξωτερικού χώρου σε μοναδικές αποχρώσεις και ποιότητα εφαρμογής. Η βαφή και προστασία των εξωτερικών επιφανειών αποτελεί μία σπουδαία οικονομική, αισθητική αλλά και συναισθηματική επένδυση !


Primers-Substrates
Το υπόστρωμα βοηθάει την καλύτερη πρόσφυση του τελικού χρώματος στην επιφάνεια, και προσφέρει ένα ομοιόμορφο και ποιοτικό τελείωμα που αντέχει περισσότερο στον χρόνο. Το αστάρι είναι το πρώτο χέρι από το σύστημα βαφής που θα εφαρμοσθεί στην επιφάνεια, και θα πρέπει να εφαρμοσθεί προτού η επιφάνεια χρωματιστεί για πρώτη φορά.

Metal Surfaces
Χρώματα για μεταλλικές επιφάνειες. Βάψιμο μετάλλου. Χρώματα για να βάφουν απευθείας επάνω στην σκουριά. Βρείτε την ιδανική τεχνική λύση που χρειάζεστε με την εγγύηση ποιότητας Vitex. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και περιποιηθείτε κάθε είδους επιφάνεια επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και βερνίκια σε μοναδικές αποχρώσεις.

Wood & Stone Protection
Η κατηγορία που προστατεύει και διακοσμεί τα δύο φυσικά και αγαπημένα υλικά. Ξύλο και πέτρα. Με τα βερνίκια ξύλου δίνουμε στο ξύλο μέγιστη και μακροχρόνια προστασία, καθώς και εξαιρετική στιλπνότητα και μακροχρόνια αντοχή. Βρείτε επίσης στο κατάστημά μας βερνίκια για τον εξωραϊσμό και τη συντήρηση της φυσικής και τεχνητής πέτρας.


Maritime colors
Τα ναυτιλιακά χρώματα ενδείκνυνται για εφαρμογή σε όλες τις επιφάνειες που είναι εκτεθειμένες σε θαλάσσιο περιβάλλον: χώροι μηχανών, καμπίνες, καταστρώματα και συντήρηση σκαφών αναψυχής. Είναι υψηλών προδιαγραφών και πολύ σκληρά και ανθεκτικά σε παραθαλάσσιο περιβάλλον, τριβές, λιπαρές ουσίες και πετρέλαιο.


Epoxy systems
Τα εποξειδικά συστήματα είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας για συγκόλληση, επισκευή και επιφανειακή προστασία κυρίως στοιχείων σκυροδέματος. Χάρη στη μεγάλη συμβατότητά τους με το σκυρόδεμα και το χάλυβα, αλλά και σχεδόν όλα τα οικοδομικά υλικά, καθώς και τις πολύ υψηλές μηχανικές και χημικές αντοχές τους, επιτρέπουν απλές και κομψές λύσεις αποκαταστάσεων, ενισχύσεων και επιστρώσεων σκυροδέματος.
Auxiliary tools
Για την καλύτερη εφαρμογή των χρωμάτων σας, χρησιμοποιήστε εργαλεία βαφής και αξεσουάρ που θα βρείτε στο κατάστημα μας. Δείτε από απλά εργαλεία βαφής, όπως πινέλα, ρολλά, μονωτικά και σπάτουλες μέχρι ειδικά πιστόλια βαφής, εργαλεία τεχνοτροπίας και στεγανωτικά είδη προστασίας εργαζομένων. Πάντα ποιοτικά, για την καλύτερη απόδοση των χρωματικών εργασιών σας αλλά και στις καλύτερες τιμές.
tsakonas-dewalt-logo-60tsakonas-maliouris-red-logo-60tsakonas-wienerberger-logo-60tsakonas-wurth-logo-60
Ακολουθήστε Μας στα Social Media
sunspot web design

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη © 2017-2023  Sunspot Web Design ®
63077 Κασσάνδρεια Χαλκιδικής