Tsakonas main logo
ΔΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Telephone
+30 23730 42590
Opening Hours
Δευτέρα-Σάββατο 8.00 πμ-16.00 μμ

ΔΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
63200 Νέα Ποτίδαια Χαλκιδική
Τηλέφωνο: +302373042590
Φαξ: +302373043177
e-mail: info@tsakonas.com.gr

Στο κατάστημα Τσάκωνας Δομικά Υλικά θα βρείτε μια πληθώρα προϊόντων σιδήρου για εφαρμογές σε οπλισμένο σκυρόδεμα όπως κλωβούς, δομικά πλέγματα, μπετόβεργες, δικτυώματα, χαλύβδινες ίνες. Επίσης θα βρείτε ολοκληρωμένη γκάμα σε ξύλινα καλούπια σκυροδέματος, χάρτινα καλούπια για μπετόν, αποστάτες, σφιγκτήρες και καλούπια για σταμπωτά τοιχία.
* Δείτε επίσης ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ και ΠΡΟΣΜΙΚΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Menu
● Χάλυβας Οπλισμού
● Καλούπια


● Χάλυβας Οπλισμού

Χαλύβδινες Ίνες Inomix
Tuesday, March 09, 2021

Οι χαλύβδινες ίνες οπλισμού σκυροδέματος, αποτελούν μέρος του Ολοκληρωμένου Συστήματος οπλισμού SD. Παράγονται σε πλήθος διαστάσεων και καλύπτουν όλο το εύρος αναγκών της αγοράς, από το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα έως την κατασκευή δαπέδων (βιομηχανικών, λιμενικών, στρατιωτικών, κλπ).

Λειτουργία των ινών – Πλαστιμότητα σκυροδέματος

Οι ίνες λειτουργώντας στο μέγεθος του κόκκου του σκυροδέματος προσδίδουν πλαστιμότητα και οπλισμού τριών διαστάσεων. Η ύπαρξη ινών πολλαπλασιάζει τη συνολική απορρόφηση ενέργειας και παρέχει πλστιμότητα στο σκυρόδεμα. Το δομικό στοιχείο διατηρεί σημαντική αντοχή επιτρέποντας αυξημένες παραμορφώσεις.

tsakonas-sidenor-INOMIX
Οικοδομικό πλέγμα
Tuesday, March 09, 2021

Η ΣΙΔΕΝΟΡ παράγει δομικά πλέγματα από χάλυβα οπλισμού κατηγορίας B500A (ΕΛΟΤ 1421-2). Σε διαρκή παρακαταθήκη υπάρχουν οι τύποι Τ131, Τ188, Τ196 και Τ377, ενώ άλλοι τύποι μπορούν να παραχθούν κατόπιν παραγγελίας.
Τα δομικά πλέγματα συνίστανται από συγκολλημένα εγκάρσια και διαμήκη σύρματα τα οποία αποτελούνται από υποβιβασμό – εν ψυχρώ – χονδροσύρματος τύπου SAE 1010. Η διάμετρος των συρμάτων είναι από Φ4 έως Φ10 και οι βρόχοι που σχηματίζονται έχουν ορθογωνική ή τετραγωνική διατομή.

Ειδικά Πλέγματα Sidefit
Tuesday, March 09, 2021

Τα Ειδικά Πλέγματα Οπλισμού SIDEFIT έχουν σκοπό την κάλυψη όλων των περιπτώσεων όπλισης που υπάρχουν σε τεχνικά / οικοδομικά έργα και οι οποίες μπορούν να αναλυθούν σε μορφή πλέγματος ή να προκύψουν από την επεξεργασία του (αναδίπλωση). Κύρια εφαρμογή τους είναι η κατασκευή εσχάρας οπλισμού για επιφανειακά δομικά στοιχεία (πλάκες, τοιχία, κτλ.). Επίσης, μπορούν να καλύψουν όλες τις ειδικές ανάγκες εγκαρσίου οπλισμού γραμμικών φορέων (υποστυλώματα, δοκοί, κτλ.) οι οποίες δεν καλύπτονται από την τυποποιημένη γκάμα πλεγμάτων υποστυλωμάτων SD.
Τα SIDEFIT εκσυγχρονίζουν την υπάρχουσα πρακτική όπλισης, συνδυάζοντας την εγγυημένη βιομηχανική ποιότητα με την σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους κατασκευής.

Ανάλογα με τη διάταξη του κυρίου οπλισμού σε μία ή δύο διευθύνσεις, τα SIDEFIT διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

● Στα φύλλα πλέγματος SIDEFIT 1D ο κύριος οπλισμός διατάσσεται κατά τη μία διεύθυνση, ενώ κατά την άλλη διεύθυνση συγκολλώνται ράβδοι μικρής διαμέτρου (Φ6), από χονδρόσυρμα τύπου SAE 1010, οι οποίες συγκροτούν τον οπλισμό στις επιθυμητές αποστάσεις.
O αριθμός των ράβδων αυτών (Φ6), είναι ο ελάχιστος που απαιτείται για τη συνοχή του πλέγματος, οι θέσεις αυτών μπορούν να ποικίλλουν ανάλογα με το είδος της εφαρμογής (π.χ. σημεία αναδίπλωσης, ελεύθερα άκρα, "οδηγοί" για την κάμψη του πλέγματος κ.λπ.) και το υλικό τους επιτρέπει το εύκολο κόψιμό τους στις περιπτώσεις που χρειάζεται.
● Τα Ειδικά Πλέγματα SIDEFIT 1D μπορούν να διαμορφωθούν στις μηχανές κάμψης (στράντζες), για αναδίπλωση και δημιουργία κλωβών ποικίλων σχημάτων (π.χ. σύνθετα υποστυλώματα) ή αγκίστρων.
Καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις δημιουργίας εγκάρσιου οπλισμού γραμμικών φορέων (δοκοί όλων των κατηγοριών, υποστυλώματα, τοιχεία κ.λπ.) αλλά και τις περιπτώσεις δημιουργίας εσχάρας οπλισμών για επιφανειακούς φορείς (πλάκες, τοιχεία κ.λπ.).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Οικονομία, χάρη στην εύκολη τοποθέτηση. Επιπρόσθετα στην δημιουργία εσχαρών αποφεύγονται οι υπερκαλύψεις, αφού υπάρχει ανεξαρτησία στην όπλιση κάθε διεύθυνσης.
Ευκολία στην τοποθέτηση, λόγω χαμηλού βάρους ανά m2 και ακρίβειας προσαρμογής στις διαστάσεις που απαιτούνται.
Πεδίο εφαρμογής σε διαφορετικά είδη φορέων (γραμμικών, επιφανειακών) και τύπων οπλισμού (εσχάρες, συνδετήρες κλπ.)
Μεγάλο εύρος διαστάσεων που φτάνουν τα 12,0m σε μήκος και τα 3,6m σε πλάτος.
Στα φύλλα πλέγματος SIDEFIT 2D συγκολλάται κύριος οπλισμός και κατά τις δύο διευθύνσεις του πλέγματος (Φ8-Φ25 κατά τη μία διεύθυνση και Φ8-Φ16 κατά την άλλη).
Τα Ειδικά Πλέγματα SIDEFIT 2D καλύπτουν τις περιπτώσεις δημιουργίας εσχάρας οπλισμού για επιφανειακούς φορείς με χρήση ενός μόνο φύλλου πλέγματος.

Μπετόβεργες
Tuesday, March 09, 2021

ΧΑΛΥΒΑΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ SD ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ C
Η ΣΙΔΕΝΟΡ, κορυφαία ελληνική Βιομηχανία παραγωγής χάλυβα, με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια, παράγει προϊόντα Χάλυβα Υψηλής ολκιμότητας SD για οπλισμό σκυροδέματος καλύπτοντας τις απαιτήσεις τόσο της Ελληνικής αγοράς όσο και αγορών του εξωτερικού. Ενδεικτικά παράγει χάλυβα κατηγορίας Β500C κατά ΕΛΟΤ 1421-3, Β500Β κατά DIN 488 και BS4449: 2005, Β450C (Ιταλικό πρότυπο), PC52 (για τη Ρουμανία), S400W (Ισραηλινό πρότυπο), 500N κατά AS/NZS4671 (για την αγορά της Αυστραλίας), Grade 60 κατά ASTM A615 για Αμερική κλπ.
Ο χάλυβας οπλισμού σκυροδέματος SD παράγεται σε διαμέτρους 8 έως και 40mm σε ευθύγραμμες ράβδους μήκους 12 και 14 μέτρων και δέματα βάρους περίπου 2 τόνων.

Έτοιμοι Κλώβοι Sidefor
Tuesday, March 09, 2021

Οι κλωβοί SIDEFOR κατασκευάζονται από χάλυβα οπλισμού SD κατηγορίας B500C και είναι έτοιμα, τρισδιάστατα στοιχεία εγκάρσιου οπλισμού για υποστυλώματα, δοκούς και τοιχώματα.
Οι συνδετήρες σε έναν κλωβό SIDEFOR διατάσσονται καθ’ ύψος και συγκρατούνται στις θέσεις τους από σύρματα μικρής διαμέτρου (Φ6) τα οποία συγκολλούνται στους συνδετήρες με αυτογενή συγκόλληση σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Τεχνολογίας Χαλύβων (ΚΤΧ) και του Ελληνικού Κανονισμού Οπλισμένου Σκυροδέματος (ΕΚΩΣ 2000).
Οι κλωβοί SIDEFOR αποτελούνται από μονοκόμματους συνδετήρες με συνεχή αγκύρωση, δηλαδή το σύνολο των εσωτερικών και εξωτερικών συνδετήρων μιας σύνθετης διατομής κατασκευάζεται ενιαία και αγκυρώνεται μόνο στην αρχή και στο τέλος, προσφέροντας υψηλού επιπέδου περίσφιγξη και αποφυγή λυγισμού των διαμηκών οπλισμών.
Η κατασκευή του SIDEFOR γίνεται με πλήρως αυτοματοποιημένη βιομηχανική διαδικασία και συνεχή έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδετήρες ενός κλωβού SIDEFOR έχουν πάντα εγγυημένη ακρίβεια σε μια σειρά κρίσιμων παραμέτρων. Επιπλέον τα σύρματα συγκράτησης είναι ελάχιστα και βρίσκονται πάντοτε στο εσωτερικό του κλωβού και του στοιχείου.
Το SIDEFOR διασφαλίζει επίσης τη σωστή τοποθέτηση του οπλισμού στο έργο ελαχιστοποιώντας το ανθρώπινο λάθος. Η στιβαρή κατασκευή του αντέχει στις καταπονήσεις στο εργοτάξιο (τοποθέτηση, σκυροδέτηση, κλπ.) αλλά και στις καταπονήσεις κατά τη μεταφορά.
Οι κλωβοί SIDEFOR είναι ένα βιομηχανικό, τελικό προϊόν που εξασφαλίζει στο μελετητή αλλά και τον επιβλέποντα μηχανικό τη σιγουριά της σωστής εφαρμογής της μελέτης στο έργο και της ικανοποίησης των απαιτήσεων των κανονισμών. 

Ηλεκτροσυγκολλημένα Δικτυώματα
Tuesday, March 09, 2021

Τα ηλεκτροσυγκολλημένα δικτυώματα αποτελούνται από 2 ράβδους κάτω οπλισμού που ενώνονται με 1 ράβδο άνω οπλισμού, μέσω συγκρατητικού σύρματος.
Στα ηλεκτροσυγκολλημένα δικτυώματα ο κύριος οπλισμός των άνω και κάτω ράβδων παράγεται χρησιμοποιώντας χονδρόσυρμα SAE 1010 το οποίο κατόπιν ψυχρής έλασης αποκτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά χάλυβα οπλισμού που απαιτούνται (κατηγορία Β500Α, ΕΛΟΤ 1421-2 ή BSt500M – DIN 488).
Τα δικτυώματα χρησιμοποιούνται κυρίως στην προκατασκευή ως οπλισμός επιφανειακών φορέων (πλάκες) με σκυροδέτηση σε 2 φάσεις προσφέροντας το πλεονέκτημα της αποφυγής χρήσης ξυλοτύπων. Έτσι όταν ο απαραίτητος κύριος οπλισμός διατηρείται σε μικρά ποσοστά (μικρά ανοίγματα) της διατομής και η ταχύτητα κατασκευής είναι κύριο ζητούμενο, τα ηλεκτροσυγκολλημένα δικτυώματα προσφέρουν μία ενδεδειγμένη λύση.

● Καλούπια

Κυλινδρικοί Χαρτότυποι
Tuesday, March 09, 2021

Οι κυλινδρικοί χαρτότυποι σκυροδέματος DIDOR είναι μεγάλης αντοχής, και τα μοναδικά καλούπια σκυροδέματος που διατίθενται σε μεγάλες διαμέτρους από 15 cm έως και 120 cm. Είναι ετοιμοπαράδοτα και καλύπτοντουν κάθε ανάγκη.
Οι στρόγγυλες κολώνες '' D i d o r '' είναι κατασκευασμένες από πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά.
Οι χαρτοκολώνες Didor
● παρέχουν οικονομία στα εργατικά & στο μπετόν
● είναι εύκολες στη μεταφορά & την τοποθέτηση
● αποφεύγεται η χρήση καρφιών & ο καθαρισμός ξύλων

Τα λεία χάρτινα καλούπια σκυροδέματος DIDOR χάρη σε μία ειδική εσωτερική επίστρωση χάρτου εξασφαλίζουν τέλεια επιφάνεια κολώνας. Επιπλέον τα καλούπια διαθέτουν ένα "φερμουάρ" ξεκαλουπώματος, κατά μήκος, κάνοντας ευκολότερη την αφαίρεση τους.

tsakonas-didor-hellas-logo
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Tuesday, March 09, 2021


tsakonas-didor-cylindrical-paper-tubes-formworks
Τρικολλητοί Ξυλότυποι
Tuesday, March 09, 2021

Οι Τρικολλητοί Ξυλότυποι "DIDOR'' αποτελούνται από 3 (τρία) ισοπαχή στρώματα, σταυρωτά, κολλημένων σανίδων, συνολικού πάχους 27 mm, οι επιφάνειες των οποίων είναι επεξεργασμένες με ειδικές ρητίνες ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους για την κατασκευή εμφανούς σκυροδέματος.

Διαθέσιμες Διαστάσεις:
Mήκος: 2m , 2.5m ή 3m
Πλάτος: 50 cm
Πάχος: 27 mm

Συσκευασία: 40τεμάχια ανά δέμα
Οι τρικολλητοί ξυλότυποι DIDOR πολλαπλών χρήσεων, κόβονται χωρίς να χάνουν τη μηχανική τους αντοχή, αφήνει τέλεια εμφανή επιφάνεια (πλανισμένος), δεν στρεβλώνει (σταυρωτά πλεγμένος) και σε συνδυασμό με τα ευκολοδούλευτα εξαρτήματα καλουπώματος παρέχει έως και 50 % οικονομία στα εργατικά.
Εφαρμογές:
Καλούπι σκυροδέματος ιδανικό για την κατασκευή τοιχίων, συνδυασμένο με τα μεταλλικά εξαρτήματα του ή για το πέτσωμα πλάκας. Χάριν της μεγάλης αντοχής του στις καιρικές συνθήκες χρησιμοποιείται και για την κατασκευή υπαίθριων εξεδρών.

tsakonas-didor-hellas-logo
Τρικολλητοί Ξυλότυποι με επένδυση πολυολεφίνης
Tuesday, March 09, 2021

Το FIR-STOCK είναι ένα πάνελ που παράγεται σε παχος 27 mm, με εξωτερική πλαστική επικάλυψη.
Η πλαστική επίστρωση με βάση από πολυολεφίνη παράγει ένα τέλειο, ομοιόμορφο, λείο και απαλλαγμένο από ελαττώματα σκυρόδεμα, βελτιώνοντας το αποτέλεσμα των παραδοσιακών πάνελ τριών στρωμάτων.

● Δεν θρυμματίζεται όταν ο πίνακας είναι καρφωμένος
● Απαιτείται λιγότερη ποσότητα λαδιού επάλειψης
● Ταχύτερη καθαριότητα
● Αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του πάνελ

Χάρη στην επιφάνεια με βάση το πολυπροπυλένιο, ο πίνακας αντιστέκεται στα αλκάλια τσιμέντου και σε άλλους παράγοντες διάβρωσης.

* Οι εικόνες δείχνουν το εύκολο κάρφωμα του πάνελ FIR-STOCK και την απουσία θρυμματισμού, η οποία είναι κοινή σε κόντρα πλακέ φαινολικού φιλμ. --->

tsakonas-didor-hellas-logo
Δοκάρια Η
Tuesday, March 09, 2021

Το δοκάρια για καλούπωμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως δοκάρια φέρουσας κατασκευής (Νταμπάνι), είτε ως δοκάρια χρησιμοποιούμενα για τη δημιουργία τσιμεντένιων πλακών μικρού πάχους, είτε, τέλος, σαν στήριγμα στα συστήματα καλουπώματος τοιχίων.
Τα δοκάρια μπορούν πράγματι να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή φραγμάτων, γεφυρών, υπερυψωμένων δρόμων, δεξαμενών βιολογικών καθαρισμών ή επίσης ως απλό στήριγμα ρυθμιζόμενο στις πλάκες ή στις κατασκευές δαπεδοποιήσεων γενικότερα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
● Κατασκευασμένα από ξύλο επιλεγμένου ελάτου, μασίφ με με τρία στρώματα τέλεια κολλημένα με κόλλα για εξωτερική χρήση
● Υψηλή αντοχή στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες
● Υψηλή αντοχή στις στρεβλώσεις του προϊόντος σε κανονικές συνθήκες χρήσης
● Μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλός αριθμός χρήσεων
● Ελαφρότητα και πρακτικότητα χρήσης σε εργοτάξια
● Γωνιακές κεφαλές εγγυώνται αντοχή προς ενδεχόμενα σπασίματα και χτυπήματα
αρμοί και εγκοπές μονωμένες με ειδικές ελαστομερείς κόλλες που διασφαλίζουν στο σύστημα ευκαμψία και προσαρμοστικότητα χρήσης
● Η σωστή χρήση των δοκαριών σε συνδυασμό με τους τρικολλητούς ξυλοτύπους , εγγυώνται μια ομοιόμορφη και εμφανίσιμη
● Όψη των πλακών ή των τοιχίων που δημιουργούνται με αυτόν τον τρόπο.

Μήκος:
● 2,90m
● 3,90 m
● 4,90 m
● 5,90 m

Συσκευασία: 50 τεμ. στο δέμα

tsakonas-didor-hellas-logo
Αποστάτες Ξυλοτύπου
Tuesday, March 09, 2021

Ο αποστάτης άμεσα συνδεόμενος με τις λάμες καλουπώματος έλικα και τις μικρές σφήνες, δίνει τη απόλυτη ευκολία στην κατασκευή τοιχίων, επικλινών και μη. Αντικαθιστά την κλασική φουρκέτα και ταυτόχρονα το μουρέλο γλιτώνοντας τους κατασκευαστές από πολύ κόπο κ χρόνο.
Διατίθενται ετοιμοπαράδοτοι σε διάφορες διαστάσεις από 10εκ. έως κ 1μ. πάχος τοιχίου και με δυνατότητα παραγγελίας για άμεση παραγωγή οποιασδήποτε διάστασης απαιτούν οι ανάγκες της κατασκευής σας.

tsakonas-didor-hellas-logo
Λάμα idea mass
Tuesday, March 09, 2021

Η λάμα "idea mass" είναι το ιδανικό εργαλείο στην κατασκευή οβάλ ή κυκλικών τοιχίων. Χάρη στην καινοτόμα σχεδίαση της δουλεύεται είτε σε συνδυασμό με τους Ξυλοτύπους Didor για τοιχία με μικρή καμπυλότητα είτε με σανίδια για τοιχία μεγάλης καμπυλότητας και σε συνδυασμό με τους αποστάτες και της σφήνες δίνουν μεγάλη ταχύτητα στο καλούπωμα, εξοικονομώντας μέχρι και 70% από τον χρόνο που θα χρειαζόμασταν για μια συμβατική κατασκευή. Είναι μεγάλης αντοχής και χρησιμοποιείται πολλές φορές.

tsakonas-didor-hellas-logo
Είδη προστασίας για σκαλωσιές
Tuesday, March 09, 2021

Σε εμάς θα βρείτε προστατευτικά εξαρτήματα για τις σκαλωσίες. Είναι όλα κουμπωτά το οποίο σημαίνει ότι είναι και επαναχρησιμοποιούμενα.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ:

● Τάπες SP0301
● Σφαίρα SP0203
● προστατευτικό σωλήνα SP0450
● προστατευτικό με φωτοανακλαστικό SP0201
● προστατευτικό με φωτοανακλαστικό SP0400
● Βάση σκαλωσιάς κυκλική SP0102
● Βάση σκαλωσιάς τετράγωνη SP0101
● προστατευτικό με φωτοανακλαστικό 2 τεμ. SP0401

tsakonas-didor-hellas-logo
Μανιτάρια (Τάπες) Ασφαλείας
Tuesday, March 09, 2021

Προστατευτικά πλαστικά καλύμματα σιδηροπλισμού που παρέχουν την απόλυτη προστασία που απαιτείται από προεξέχοντα σίδερα στον εργασιακό σας χώρο .
Τα υψηλής ποιότητας προστατευτικά ‘’Life Guard‘’ κατασκευάζονται σε σχήμα μανιταριού και σε έντονο πορτοκαλί χρώμα ώστε να είναι εξαιρετικά ευδιάκριτα για την αποφυγή ατυχημάτων .
Διατίθενται σε δύο διαστάσεις που καλύπτουν διαμέτρους σιδήρου από 6 mm έως 20mm και από 22mm έως 35mm.

tsakonas-didor-hellas-logo
Σταμπωτά τοιχία
Tuesday, March 09, 2021

Οι πρωτοποριακές στάμπες αντικαθιστούν την ως τώρα χρονοβόρα διαδικασία στον τρόπο διακόσμησης των τοίχων χάρη στην ευχέρεια και την ταχύτητα της τοποθέτησης τους στο εργοτάξιο. Περιορίζοντας έτσι το κόστος των υλικών και των εργατικών που απαιτούνται για τον καλλωπισμό των τοιχίων.

Διαθέσιμα Σχέδια:

tsakonas-didor-hellas-logo
Υγρό Ξεκαλουπώματος
Tuesday, March 09, 2021

Χρήση: Για την αποκόλληση της πολυστερίνης απο το σκυρόδεμα .
Εφαρμογή: επάλειψη με βούρτσα ή ψεκασμός σε καθαρές από τσιμέντα στάμπες (1 λίτρο GEL καλύπτει εώς και 10 τετρ. μετρα).
Συσκευασία: Δοχείo των 2,5 Λίτρων 'Aχρωμο ή έγχρωμο (καλύπτει έως και 25 τετρ. μέτρα).

tsakonas-dewalt-logo-60tsakonas-maliouris-red-logo-60tsakonas-wienerberger-logo-60tsakonas-wurth-logo-60
Ακολουθήστε Μας στα Social Media
sunspot web design

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη © 2017-2023  Sunspot Web Design ®
63077 Κασσάνδρεια Χαλκιδικής